X

Få vårt nyhetsbrev med värdefulla tips inför starten och information om kostnadsfria evenemang.Jag är intresserad av att starta företag tillsammans med andra
Jag arbetar på en myndighet eller liknande
Jag är medlem i ett kooperativt företag
Lämna följande fält tomt

Nominera till Årets kooperativ i Stockholmsregionen!

Nu vill vi återigen uppmärksamma det fantastiska arbete som görs inom kooperativa företag i länet genom att utse ÅRETS KOOPERATIV 2017. Var med och påverka – nominera din kandidat senast den 5 september via formuläret nedan!

Varje år utser Coompanion Stockholms län ett företag som Årets kooperativ. Syftet är att uppmärksamma det fantastiska arbete som görs inom kooperativa företag och att visa den bredd av affärsverksamheter som bedrivs.

Vad får Årets kooperativ?

Det kooperativ som utses till Årets Kooperativ i Stockholmsregionen, får välja på en prissumma om 10 000 kr, alternativt en dags skräddarsydd konsultinsats fritt ur vårt utbud. Det kan handla om grupputveckling, marknadsföring, styrelse- och föreningskunskap, projektledning, stöd vid projektskrivning, finansieringsfrågor eller annan affärsutveckling.

Pristagarna har även chansen att gå vidare till den nationella tävlingen Årets kooperativ Sverige. Där har de möjlighet att vinna ytterligare 10 000 kr samt utnämningen som årets kooperativa företag i Sverige.

Vad utmärker Årets kooperativ?

  • Årets Kooperativ kan den verksamhet bli som gör nytta för sina medlemmar och tillför sin omvärld ett mervärde som kan gälla miljövinster, social trygghet eller på annat sätt utmärker sig som en ansvarstagande ekonomisk verksamhet.
  • Årets Kooperativ har naturligtvis ordning på sin ekonomi och fungerar demokratiskt.
  • Årets Kooperativ slår sig inte till ro utan arbetar hela tiden för att förstärka dessa delar, från medlemsnytta till framgångsrik ekonomisk verksamhet och samhällsansvar.

Vem/vilka är det som utser vinnarna?

En jury utsedd av Coompanion Stockholms styrelse granskar de nominerade kooperativens verksamheter och väljer ut vilka som går vidare till final. Därefter sker en öppen omröstning för allmänheten via sociala medier. Vinnarna utses slutligen av juryn som i sitt beslut väger in antalet röster i sin bedömning.

Prisutdelning sker på mässan Eget företag, den 11 november.

Tidigare pristagare av Årets kooperativ