14 juni 2018

Är du vår nya företagsrådgivare?

Tjänsten är nu tillsatt.

Drivs du av nya utmaningar och entreprenörskap? Vill du hjälpa människor förverkliga sina affärsidéer? Då är du välkommen till Coompanion Stockholm; en ideell förening som aktivt jobbar för fler och starkare demokratiskt styrda företag, så kallade samhällsentreprenörer. Till skillnad mot andra kollegor i branschen kommer du hjälpa grupper att starta företag tillsammans med fokus på demokrati, hållbarhet och samhällsnytta.

Vi erbjuder våra kunder kostnadsfri rådgivning med högsta möjliga service och kompetens inom affärsplaner, affärsutveckling, företagsformer, finansiering mm. Arbetet är självständigt och du samarbetar med trevliga kollegor mitt i hjärtat av Stockholm City. Företagsrådgivningarna äger huvudsakligen rum på vårt lokalkontor på Hötorget men kan även äga rum i andra orter i Stockholm.

Läs mer om oss på vår hemsida.

Företagsrådgivarens roll

I din roll som företagsrådgivare ingår att:

Koordinera, genomföra och följa upp rådgivningar
Anordna och i vissa fall även hålla i interna rådgivningsträffar
Anordna och i vissa fall även hålla i seminarier med relevanta ämnen för nya och existerande företagare
Delta och arrangera företagsmässor och liknande events
Skapa samverkan med andra företagarfrämjande organisationer
Samla in information, analysera data och återrapportera rådgivningsstatistik

KVALIFIKATIONER
Vi ser gärna att du har:

En utbildningsbakgrund inom t.ex. ekonomi, juridik eller annan relevant utbildning
Erfarenhet av företagsrådgivning
Kunskaper inom socialt företagande, social ekonomi och kooperation
Erfarenhet av att hålla i utbildningar, seminarier och workshops
Ett stort intresse för ekonomi och företagsaffärer
Meriterande är också om du har drivit eller driver ett företag och har erfarenhet av hur sociala företag är organiserade och hur de arbetar.

Vem är du?

Som person är du driven och intresserad av att lära dig mer och utvecklas inom Coompanion.

Du är van att arbeta självständigt och tar initiativ till nya lösningar. Du är lyhörd, har ett flexibelt förhållningssätt och har idébärarnas bästa för ögonen. Arbetsuppgifterna kräver en professionell framtoning, analytisk förmåga och ett stort intresse för kundens situation.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en kreativ arbetsplats med engagerade kollegor och stor möjlighet att påverka och utveckla vår gemensamma verksamhet. Coompanion Stockholm samarbetar med många företag och aktörer och som anställd hos oss hamnar du i ett stort nätverk. På Coompanion får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme/vecka, flexibel arbetstid och kompetensutveckling erbjuds också̊.

Villkor

Anställningsform: 6 månaders provanställning, direkt följd av en möjlig tillsvidareanställning. Tjänstens omfattning:100 %. Tjänsten kan involvera visst arbete på kvällstid och/eller helger.
 Lön: Enligt kollektivavtal

Ansökningarna behandlas löpande, tillträde sker enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Dela