14 juni 2018

Nu söker vi två facilitatorer till projekt

Tjänsten är nu tillsatt.

Coompanion Stockholm medverkar tillsammans med Famna i Projekt Kugghjulet och bidrar med erfarenheter och kunskap inom utvecklingsarbete för arbetsintegrerande socialt företagande.  Projektets namn Kugghjulet står för Kunskap, Utveckling och Gemenskap. Namnet betonar gemenskap i utvecklingen – att projektet ska utgå från de gemensamma behov som de arbetsintegrerande sociala företagen tillsammans identifierar och pekar på. Projektet drivs med finansiering från ESF (Europeiska Socialfonden) och pågår från 2017 och fram till augusti 2020.

Nu söker Coompanion Stockholm två facilitatorer som ska utföra sina uppgifter i samråd med Projekt Kugghjulets projektledare och har bland annat som väsentlig uppgift att samla kunskap om vilka stödbehov som finns hos ASF. Facilitatorerna ska också ansvara för projektuppföljning samt vara navet i samverkan mellan ingående partners.

Som facilitator kommer du att besöka de sociala företagen, genomföra intervjuer och analyser samt arbeta med kompetensutveckling av medarbetarna i ASF:en. En stor del av projektets aktivitet handlar om framtagning av underlagsmaterial, en gemensam plattform och stödstruktur för erfarenhetsutbyte, kompetensöverföring, gemensamma upphandlingar med mera för ASF:en i Stockholmsregionen.

Du kommer ha din arbetsplats på Famna – Riksorganisationen för idéburen vård och omsorg som är beläget mitt i Stockholm city.

 

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har:

Det är meriterande om du har arbetat i projektform, drivit eller driver ett företag och vana vid ett empiriskt arbetssätt.

 

Vem är du?

Som person är du driven, van att arbeta självständigt och tar initiativ till nya lösningar. Du är lyhörd, har ett flexibelt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga. Arbetsuppgifterna kräver en professionell framtoning, analytisk förmåga och som brinner för socialt entreprenörskap.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Coompanion Stockholm samarbetar med många företag och aktörer och som anställd hos oss hamnar du i ett stort nätverk. På Coompanion får du en anställning med allt vad det innebär i form av marknadsmässig lön, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Friskvårdsbidrag och en friskvårdstimme/vecka, flexibel arbetstid och kompetensutveckling erbjuds också̊.

 

Villkor

 

Kontakt

För frågor om rekryteringen och tjänsten:  

Maria Aziz, Verksamhetsledare, maria.aziz@coompanion.se, 070 726 48 01

 

Här finns mer info om projektet

 

Om Coompanion Stockholm

Coompanion består av 25 regionala rådgivningscentra. Vi är experter på kooperativt företagande och vi arbetar bland annat på uppdrag av Tillväxtverket och Stockholms stad med att ge kostnadsfri rådgivning till alla som vill starta företag tillsammans. Coompanion verkar också för att främja regional och lokal utveckling, den sociala ekonomin samt utveckla hållbara arbetsintegrerande sociala företag.

Dela