14 januari 2019

Är du vår nya projektledare?

Vi söker en projektledare med ett brinnande intresse för integration, entreprenörskap och matlagning!

Yalla Rinkeby är ett arbetsintegrerande socialt företag och kvinnokooperativ i Rinkeby, vilket betyder att företaget har två syften. Det ena är att bedriva en affärsmässig cateringverksamhet och det andra syftet är att tillhandahålla en plats för arbetsträning inom matlagning. Yalla Rinkeby skapar möjligheter till yrkesarbete och egen försörjning som står långt ifrån arbetsmarknaden.

Läs mer om Yalla Rinkeby.


Coompanion Stockholm söker nu en projektledare som ska leda projektet Yalla Rinkeby 2.0 under kommande 2,5 år med start mars 2019. Projektet är finansierat av Tillväxtverket och Coompanion Stockholm är projektägare men projektet ska bedrivas i den befintliga verksamheten Yalla Rinkeby.

Nu ska vi starta upp ett nytt och innovativt halvårsprogram som genomförs två gånger per år för att få ut fler personer i arbete, fler personer som startar företag och fler personer som utvecklar sitt intresse till ett faktiskt arbete. Projektet innefattar ett program med kompetensutvecklande aktiviteter, gedigen matlagning och praktik på plats i en professionell cateringverksamhet och lunchrestaurang.

 

Ansvarsområden

 

Arbetsuppgifter

 

Till din hjälp finns en utvecklingsledare som koordinerar insatserna riktade direkt till deltagarna och en samordnare från arbetsförmedlingen som understödjer rekrytering av deltagare år ett.

 

Kompetensprofil

Vi söker dig med akademisk utbildning inom entreprenörskap, samhällsfrågor eller inom livsmedel. Du har  erfarenhet av projektledning och ett tidigare arbete i samhällsutvecklingsfrågor. Det är en stor fördel om du har en erfarenhet från den offentliga sektorn. För denna tjänst är det ett krav att kunna flytande svenska i både skrift och tal. Meriterande är också om du har bredare språkkunskap. Ett intresse för matlagning och entreprenörskap är till stor fördel för rollen som projektledare till Yalla Rinkeby 2.0.

Personliga egenskaper

Som person är du affärsmässig och drivande, strukturerad och lyhörd med stor social kompetens och förmåga att skapa nätverk med olika relevanta aktörer. Du är noggrann i ditt sätt att arbeta, samtidigt som du trivs med varierande arbetsuppgifter. Du är en lagspelare som trivs i en innovativ och utvecklande verksamhet.

Anställningsform: Projektanställning fram till sommaren 2021. Tjänstens omfattning: 80 %. Tjänsten kan involvera visst arbete på kvällstid och/eller helger.
 Arbetsgivare: Coompanion Stockholms län.

Placering: Yalla Rinkeby Ekonomisk förening, Degerbygränd 2, 163 72 Spånga.

Lön: Enligt kollektivavtal

Ansökningarna behandlas löpande, tillträde sker snarast.

Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Ansök via Jobylon

Dela