28 november 2019

Yalla Rinkeby utökar till Södermalm

Under 2018 avslutade Coompanion Stockholm det lyckade projektet Yalla Rinkeby med syfte att starta upp ett ASF för målgruppen utlandsfödda kvinnor. Nu expanderar vi Yalla Rinkebys verksamhet med hjälp av projektet Yalla Rinkeby 2.0 som finansieras av Tillväxtverket. Inom denna satsning utvecklas ett integrerat kompetensprogram för att säkra insatser riktat till arbetstränande kvinnor. Inom samma satsning utvecklas och implementeras även en ny organisationsmodell för att säkra Yalla Rinkeby finansiering och möjligheter att ta emot fler deltagare för arbetsträning.

I år har det resulterat i ett helt nytt och fräscht lunchställe mitt på Södermalm! Här kan du avnjuta en lunch på plats eller take away men även köpa med dig Yalla’s goda produkter hem.

Yalla Rinkeby är ett arbetsintegrerande socialt företag och kvinnokooperativ, vilket betyder att företaget har två syften. Det ena är att bedriva en affärsmässig verksamhet och det andra syftet är att tillhandahålla platser för arbetsträning. Genom arbetsträning vill Yalla Rinkeby skapa social och yrkesmässig integration!

Ät en lunch på Yalla Rinkeby och gör skillnad för kvinnor i Stockholm! Du behövs.

Du hittar lunchcafét på Åsögatan 110-112 (ett stenkast från Götgatan i höjd med biografen Victoria).

Öppettider: tis-fre 10-14

Kontakta gärna projektledare Aleksandra Wasso Hägglund!
aleksandra.wasso@coompanion.se
070 726 48 03

Dela