19 mars 2020

INSTÄLLT: ASF-mingel, Upplands Väsby

VIKTIGT MEDDELANDE

På grund av rådande omständigheter med Coronaviruset Covid-19, har vi på Coompanion tillsammans med partners beslutat att för närvarande ställa in våra kommande event, eftersom vi inte vill riskera att bidra till spridning av viruset. Vi hoppas kunna genomföra liknande event längre fram.

Håll utkik i våra sociala medier, evenemang på Facebook eller i vårt kalendarium!


Hur arbetsintegrerande sociala företag (ASF) bryter utanförskap och skapar goda affärer för både individer och samhälle – Välkommen till eftermiddagsmingel med tema ASF!
 
Under de senaste åren har flera arbetsintegrerande sociala företag i regionen startat. Idag finns det 11 ASF-företag, med verksamhet inom fastighetsskötsel, service för seniorer, secondhandbutik, lunchrestaurang och café, olika hantverksverksamheter med mera.
Vill du veta mer? På minglet presenterar företagen sina verksamheter, bjuder på härlig mingelmat, berättar om hur de bryter utanförskapet, skapar goda affärer för individer och samhälle samt samverkar med andra organisationer.
 
Datum: Torsdag den 19 mars, 2020
Tid: Minglet pågår mellan 16.00-18.00
Plats: Kultur- och aktivitetshuset Messingen, matsalen på entréplan,
Love Almqvists torg 1, Upplands Väsby
Anmälan: Senast onsdag 10 mars till Roger Sjöberg, roger.sjoberg@sollentuna.se
Ett samarrangemang mellan Samordningsförbundet Sollentuna – Upplands Väsby – Sigtuna, Coompanion, Tanke & Handling och M29 Socialt Företagscenter.
Dela