26 april 2018

FRUKOSTSEMINARIUM: Så skapar ni ett vinnande team…

.. med fokus på full fart framåt!

Trovärdiga värderingar sätts utifrån affärsidé och vision. Men varför är det så viktigt med värderingar?

Tanken med värderingar är att skapa en stark kultur som hjälper oss som arbetar i organisationer att intuitivt ta rätt beslut och som leder företaget mot visionen. En stark värdegrund skapar en ”vi-känsla” som alla har gemensamt, ställer sig bakom och är stolta över. Värdeorden vägleder i vardagen så att vi vet vad vi kan förvänta oss av varandra. Men hur går vi från flummiga värdeord till värdeskapande handlingar och beteenden?

Under detta seminarium kommer vi att beröra varför det är så viktigt med värderingar och hur de kan hjälpa oss till en stark företagskultur som leder till framgång och lönsamhet.  Vi kommer också att introduceras i en enkel övning som kan hjälpa att starta upp värderingsarbetet.

Vi har bjudit in Charlotte Nygren från Windaloo, och som har ett långt förflutet inom Swedbank med att bygga företagskultur och driva värderingsarbete.

Datum: 26 april 2018
Tid: kl 7:30-8.30 med efterföljande mingel fram till 9.00
Plats: Coompanion Stockholm c/o Impact Hub, Luntmakargatan 25, Stockholm

Anmäl dig så vi vet att du kommer! 

Vid förhinder avbokar du dig enklast via din bokningsbekräftelse, senast 24 timmar innan. Vid för sen avbokning eller no-show debiteras en avgift på 295 kr (exkl. moms).

Anmäl dig här

Dela