21 november 2019

Hållbarhetsdagen 2019

Här är möjligheterna med cirkulär ekonomi!

Hållbarhetsdagen arrangeras för andra året i rad! En inspirerande halvdag med fokus på hållbart entreprenörskap. I år lyfter vi ämnet cirkulär ekonomi.

Alla pratar om det. Men vad betyder cirkulär ekonomi egentligen? Vilken roll spelar cirkulära affärsmodeller i utvecklingen av nya företag? Nu gäller det för traditionella företag att hänga med, och för nystartsföretag att haka på. Möjligheterna är oändliga!

Vill du veta hur? Då är det här en dag för dig! Du får höra om andra som har startat och driver företag med hållbarhet i fokus. Och du får veta mer om affärsmodeller och finansiering av cirkulära idéer!

Kom till Hållbarhetsdagen för ny kunskap, insikter och inspirerande exempel på cirkulära lösningar! Boka din plats redan nu för att inte gå miste om denna högst aktuella temadag! Kostnadsfri entré och lunch!

Talare

Tobias Jansson, Circular Economy

Johannes Dahlberg, Ihopa (ägodelande)

Linn Lindfred, Cradlenet / Jayway

Caroline von Post, Stormie Poodle

Tyra Blum, Fridays for Future

Detaljerat program och fler talare släpps snart, håll utkik via vårt nyhetsbrev (signa upp på hemsidan) och i sociala medier!

För vem? 

Den här halvdagskonferensen är för företagare, för dig som bär på en idé och/eller vill starta företag samt för dig som kommuntjänsteman, näringslivsutvecklare, näringslivsrepresentant, företagsfrämjare eller andra med intresse för hållbart entreprenörskap.

Hur ser dagen ut?

Förmiddagen består av seminarier med inbjudna talare samt intervjuer med företag/goda exempel. Därefter äter vi lunch gemensamt på restaurang Culinar. Under eftermiddagen finns möjlighet att stanna kvar för att djupdyka i ditt specifika intresseområde – delta i en temagrupp, avsätt tid för cirkulärt prat med branschkollegor eller bolla din idé på speed-rådgivning hos Coompanion!Konferensen arrangeras i samarbete med Campus Roslagen och Roslagens Sparbank.

 

Tid: 21 nov, kl 8.30 – 12.30 + lunch. Efter lunchen finns möjlighet att stanna kvar för att djupdyka i ditt specifika intresseområde – delta i en temagrupp, avsätt tid för cirkulärt prat med branschkollegor, eller bolla din idé på speed-rådgivning hos Coompanion!
Plats: Havet/Café Campus, Astrid Lindgrens gata 2A, Campus Roslagen, Norrtälje

 

Anmäl dig här

 

Läs om förra årets välbesökta konferens här!

Konferensen anordnas under vecka 47, Kooperativa veckan – ett initiativ för att lyfta det kooperativa entreprenörskapet. #47kooperativaveckan

Dela