22 augusti 2018

Skapa beteendeförändring med vetenskapliga verktyg!

Att påverka andras beteende är en utmaning för de flesta av oss, vare sig det gäller anställda, kunder eller oss själva.  Beteendevetenskap ger oss nya verktyg för att kunna styra beteende utan att vara tvingande.

Nya vetenskapliga metoder som nudging får allt mer uppmärksamhet av företag och organisationer som är intresserade av att bli bättre på att kunna styra beslutprocesser. Nudging är en metod som kommer från beteendeekonomi och handlar om att designa om miljön där beslut fattas för att styra åt ett visst beteende. Metoden har slagit igenom de senaste åren, och även blev uppmärksammat i förra årets Nobelpriset i ekonomi.

Under detta seminarium kommer vi att introducera konceptet nudging och förstå hur det kan hjälpa oss att skapa effektiv beteendeförändring. Vi kommer även att gå igenom en vetenskaplig process som kan tillämpas av individer och organisationer för att styra beteende med hjälp av nudging.

Vi har bjudit in Nurit Nobel, som är expert i beteendedesign med mer än 10 års erfarenhet som marknadschef och varumärkesstrateg i stora svenska och internationella bolag. Nurit är medgrundare till Impactually, ett managementkonsultbolag som använder beteendevetenskap för att skapa affärs- och samhällsnytta. Impactually använder expertis i beteendeekonomi och social psykologi för att skapa bättre arbetsplatser, utforma bättre produkter, och designa bättre tjänster – och därmed skapa långvarig positiv beteendeförändring.

Datum: 22 augusti, 2018
Tid: kl 7:30-8.30 med efterföljande mingel fram till 9.00
Plats: Coompanion Stockholm c/o Impact Hub, Luntmakargatan 25, Stockholm

Kostnadsfritt frukostseminarium.

Anmäl dig här!

 

Anmäl dig så vi vet att du kommer! 

Vid förhinder avbokar du dig enklast via din bokningsbekräftelse, senast 24 timmar innan. Vid för sen avbokning eller “no-show” debiteras en avgift på 295 kr (exkl. moms).

Dela