5 oktober 2019

Ta makten över din framtid – Hållbarhetskonferens för unga, 4-6 okt

Missa inte Power Shift Sverige 2019 – en konferens för skifte och omställning inom miljö, klimat och samhälle – av unga, för unga, den 4-6 oktober 2019, Väddö/Norrtälje.

Power Shift Sverige som anordnas av PUSH Sverige, är en ungdomskonferens som handlar om hållbarhetsfrågor – för unga, av unga (15-30 år). Årets tema är Ekosystem och klimatförändringar, ett högst aktuellt tema som bland annat berör resursförbrukning, biologisk mångfald och hur vi kan använda och bygga ekosystem som förebygger och mildrar klimatförändringar.

Har du en idé som kan förbättra klimatet och världen? Då är det definitivt läge att komma hit! Konferensen huserar nämligen en mini-inkubator där Kaospiloter, andra deltagare och Coompanions rådgivare finns till din hjälp! Och dessutom kommer vår företagsrådgivare Sarah Thorsaeus att hålla föreläsningen “Förverkliga samhällsförbättrande idéer!” med inspirerande exempel, praktiska övningar och kloka tips och råd för hur du maximerar nyttan och glädjen när du förverkligar idéer tillsammans med andra.

Coompanion Roslagen & Norrort är tillsammans med Coompanion Sverige stolt Guldsponsor av konferensen i år.

Läs mer och anmäl dig här

Dela