Ny styrelse? Boka skräddarsydd utbildning!

“Ny styrelse” är en lustfylld och lärorik utbildning som är specifikt anpassad för att den nyvalda styrelsen skall bli engagerad och effektiv. Formatet fungerar oavsett om styrelsen är helt ny eller har ledamöter med längre erfarenhet.

Utbildningen innehåller följande, (tyngdpunkt kan anpassas i relation till behov).

  • Förberedande styrelseanalys av styrkor och utvecklingspotential
  • Lagar som reglerar er associationsform (AB, Ek för., Id för.)
  • Styrelsens roll och ansvar
  • Att skapa en motiverad och engagerad styrelse
  • Effektiva mötesmetoder

Utöver detta får styrelsen tillgång till specifikt anpassade mallar för kallelser, protokoll, årshjul, övningar och arbetsordning.

Tid: 2 timmar (kombineras förslagsvis i samband med ert styrelsemöte)

Pris: 6.000 kr exkl moms (medlemmar hos Coompanion erhåller 1000 kr rabatt, ansök om medlemskap här).

I priset ingår anpassning till just er organisation, förberedande styrelseanalys, en utbildning på er hemmaplan, övningar att arbeta med på egen hand, mallar för effektiva möten samt möjlighet till ytterligare coachning.

Kontakta oss

Coompanions styrelseproffs

Alexander Ingster Hofgren är företagsekonom, företagsrådgivare och entreprenör som under de senaste 7 åren stöttat hundratals företag och styrelser att lyckas med sin utveckling. Han har arbetat på uppdrag av stora organisationer så som Volvo, Postkodsstiftelsen, Stockholms stad och Tillväxtverket samt små till mellanstora bolag, folkhögskolor och intresseorganisationer.

Alexander utbildar och coachar också ledare och organisationer i att utveckla självledarskap och självstyrande organisationer. Med kompetens i både kommunikation och företagsekonomi har han möjligheten att möta gruppen där den är och skapa en så väl lustfylld som lärande upplevelse av styrelsearbetet.

98 % av våra kunder är mycket nöjda med sin upplevelse.

 

Detta har sagts om Alexander

“Alexander, du har bidragit med trygghet och bra stämning för att få igång och locka oss till att dela med varandra om våra tankar och åsikter. Du har gett oss insikter och saker att fundera vidare på och utveckla i vår verksamhet. Vackert!”

 

“Alexander lyckades gör det svåra enkelt och det tråkiga roligt, hoppas vi ses igen!”