Om oss

Av totalt 25 Coompanion kontor i Sverige finns två i Stockholms län, Coompanion Roslagen & Norrort (ekonomisk förening) samt Coompanion Stockholm (ideell förening). Båda utan vinstutdelning, med medlemmar bestående av främst kooperativa och sociala företag. Vi arbetar tillsammans för att främja entreprenörskap som möter aktuella samhällsutmaningar. Det gör vi bland annat genom kostnadsfri rådgivning, projekt, tjänster och utbildning. Resultatet blir ett entreprenörskap för både människa och miljö i form av kooperativ, småföretag som samverkar, lokal utveckling, social innovation och gemensam framtidstro.

 

Var med och påverka vårt arbete!

Vi är övertygade om att fler kooperativa företag bygger en bättre värld. Som medlemsorganisation stöttar ni vårt arbete med att främja kooperativt företagande. I gengäld får ni ta del av medlemsförmåner i form av ett brett nätverk, rabatt på utbildningar och servicetjänster mm.

Coompanion Stockholm

Coompanion Stockholm är en ideell förening.
Vi är över 50 ekonomiska föreningar, ideella föreningar och stiftelser som driver näringsverksamhet, kooperativ, sociala företag och samhällsentreprenörer – alla medlemmar i Coompanion Stockholms län.

Följande kommuner hör till Coompanion Stockholms område:

Danderyd, Botkyrka, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Värmdö, Upplands-Bro.

 

Bli medlem

 

Coompanion
Roslagen & Norrort

Coompanion Roslagen & Norrort är en ekonomisk förening med ett trettiotal medlemmar som driver näringsverksamhet, kooperativ och sociala företag. 

 

Följande kommuner hör till Coompanion Roslagen & Norrort:

Norrtälje, Vallentuna, Sigtuna, Sollentuna, Upplands Väsby, Vaxholm, Täby, Österåker

 

Bli medlem